Jsme tu pro vás od 8h 571 995 403

Vždy skvělé ceny a
akční nabídky.

V nabídce 12 miliónů titulů všech jazyků.

Do 30 dnů můžete bez udání důvodu vrátit.

Logo
Knihy podle jazyka

Můžete nám věřit. Jsme ověřený obchod.

2268×

Vyzvednout můžete osobně po celé ČR.

Zákaznická podpora

V případě dotazu nás prosím neváhejte kontaktovat.

Jsme tu pro vás od 8h.

571 995 403

info@librum.cz
Způsoby doručení
69 Kč
Zásilkovna

Široká síť odběrních míst. Vyzvedněte si, jak se vám to hodí.

79 Kč
Kurýr PPL

Zásilka je doručena následující pracovní den. Tři pokusy o doručení na adresu.

Jsme ověřený obchod

Můžete nám věřit. Jsme držiteli prestižního certifikátů zákaznické spokojenosti portálu Heureka.cz - Ověřeno zákazníky.

Cukrářská technologie

Alena Půlpánová

Jazyk: Čeština

Vazba: Pevná

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a výrobní postupy, včetně popisu výrobních vad a popřípadě jejich možná náprava. Takto je zpracována i problematika výroby polotovaru tj. výroba korpusů, náplní, polev nejčastěji používaných v současné výrobní praxi i s ohledem na možnosti různých kombinací. Tímto způsobem je rovněž zpracována problematika výroby výrobků bez použití cukru, pro zákazníky, kteří cukr konzumovat nemohou. Tyto jako i ostatní výrobky jsou nově upraveny podle platné legislativy.
  • Celý název: Cukrářská technologie
  • Autor: Alena Půlpánová
  • ISBN: 978-80-904093-1-6
  • EAN: 9788090409316
  • Vazba: Pevná
  • Jazyk: Čeština
  • Nakladatel: R PLUS
  • Počet stran: 286
  • Vydáno: listopad 2013
  • Hmotnost: 820 g
  • Rozměry (Š×V×T): 189 × 277 × 30 mm
Mohlo by se Vám také libit