Doručení: Česká republikaChci doručit na Slovensko Jsme tu pro vás právě teď 571 995 403

Vždy skvělé ceny a
akční nabídky.

V nabídce 12 miliónů titulů všech jazyků.

Do 30 dnů můžete bez udání duvodů vrátit.

Logo
Knihy podle jazyka

Můžete nám věřit. Jsme ověřený obchod.

1818×

Vyzvednout můžete osobně po celé ČR.

Zákaznická podpora

V případě dotazu nás prosím neváhejte kontaktovat.

Jsme tu pro vás právě teď.

571 995 403

info@librum.cz
Způsoby doručení
55 Kč
Zásilkovna

Široká síť odběrních míst. Vyzvedněte si, jak se vám to hodí.

69 Kč
Kurýr PPL

Zásilka je doručena následující pracovní den. Tři pokusy o doručení na adresu.

Jsme ověřený obchod

Můžete nám věřit. Jsme držiteli prestižního certifikátů zákaznické spokojenosti portálu Heureka.cz - Ověřeno zákazníky.

Hneď to bude, Anjelik

Igor Bukovský Katarína Mrázová Alexandra Frolkovičová

Jazyk: Slovenština

Vazba: Brožovaná

Charakteristika kuchárskej knihy „Hneď to bude, Anjelik“ Praktická kuchárska kniha plná receptov na rýchle a zdravé jedlá pre deti Špeciálne určená rodičom detí vekovej kategórie od narodenia do 6 rokov, ale aj rodičom, ktorí tehotenstvo ešte iba plánujú Presný a praktický postup zavádzania potravín pri dodojčovaní podľa najnovších poznatkov Vzorové jedálne lístky – letná a zimná verzia pre všetky vekové kategórie detí od 4 mesiacov do 6 rokov Recepty – sú zložené z odporúčaných a na Slovensku ľahko dostupných surovín a všetky jedlá sú „otestované“ deťmi z rodín autorov a spoluautorov Omaľovanka a počtovnica: táto kuchárska kniha je okrem informácií a receptov aj plná úloh pre deti – omaľovanky ovocí a zeleniny, jednoduché úlohy na počítanie, kreslenie a „miešanie“ pri varení = kým sú deti menšie a ešte nemôžu byť v kuchyni zapojené do prípravy jedla, zabavia sa pastelkami a zároveň si pestujú vzťah k zdravým potravinám Album – kniha obsahuje aj miesta na lepenie fotografií dieťaťa v jednotlivých fázach rastu a vývoja Aktuálne a nové informácie Kniha okrem receptov a kuchárskych tipov obsahuje aj zaujímavé informácie o potravinách, hygiene prípravy potravín, tipy kuchára a lekára a pod.
Mohlo by se Vám také libit