Jsme tu pro vás právě teď 571 995 403

Vždy skvělé ceny a
akční nabídky.

V nabídce 12 miliónů titulů všech jazyků.

Do 30 dnů můžete bez udání důvodu vrátit.

Logo
Knihy podle jazyka

Můžete nám věřit. Jsme ověřený obchod.

2685×

Vyzvednout můžete osobně po celé ČR.

Zákaznická podpora

V případě dotazu nás prosím neváhejte kontaktovat.

Jsme tu pro vás právě teď.

571 995 403

info@librum.cz
Způsoby doručení
69 Kč
Zásilkovna

Široká síť odběrních míst. Vyzvedněte si, jak se vám to hodí.

79 Kč
Kurýr PPL

Zásilka je doručena následující pracovní den. Tři pokusy o doručení na adresu.

Jsme ověřený obchod

Můžete nám věřit. Jsme držiteli prestižního certifikátů zákaznické spokojenosti portálu Heureka.cz - Ověřeno zákazníky.

Under Pressure

Thomas Keller

Jazyk: Angličtina

Vazba: Pevná

In "Under Pressure", Thomas Keller shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves results that other cooking methods simply cannot - in flavour and precision. For example, steak that is a perfect medium rare from top to bottom; and meltingly tender yet medium rare short ribs that haven't lost their flavour to the sauce. Fish, which has a small window of doneness, is easier to finesse, and salmon develops a voluptuous texture when cooked at a low temperature. Fruit and vegetables benefit too, retaining their bright colour while achieving remarkable textures. There is wonderment in cooking sous vide - in the ease and precision (salmon cooked at 123 degrees versus 120 degrees!) and the capacity to cook a piece of meat (or glaze carrots, or poach lobster) uniformly.

Skladem u dodavatele

Odesíláme za 4-7 dnů
1993

Časopisy jako dárek ke každé objednávceRychlé doručení jen 69 Kč!
  • Celý název: Under Pressure
  • Autor: Thomas Keller
  • ISBN: 1579653510
  • EAN: 9781579653514
  • Vazba: Pevná
  • Jazyk: Angličtina
  • Nakladatel: Artisan
  • Počet stran: 295
  • Vydáno: květen 2008
  • Hmotnost: 2092 g
  • Rozměry (Š×V×T): 286 × 288 × 31 mm
Mohlo by se Vám také libit